آموزش طرز تهیه سوپ مرغ و رشته فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
ران مرغ بدون استخوان 2 عدد
سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد
هویج خردشده 2 فنجان
کرفس خردشده 2 فنجان
پیاز خرد شده 1 فنجان
رشته فرنگی 20 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
برگ کرفس به مقدار لازم
آب 3 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا در یک قابلمه، ران و سینه مرغ را به همراه هویچ و کمی آب بر روی حرارت متوسط قرار داده تا بپزند
2-سپس مرغ را از استخوان ها جدا کرده و آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
3-هویج، کرفس، و پیاز را در یک قابلمه بریزید و کمی آب اضافه کنید. در آن را بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا قل بزند و مواد با هم بپزند.
4-رشته فرنگی را اضافه کنید و ۶ دقیقه اجازه دهید تا با مواد موجود بپزد. مرغ، نمک و فلفل سیاه را به همراه آب باقی مانده مرغ اضافه کنید.
5-در صورت تمایل می توانید برگ کرفس را به عنوان چاشنی نیز به سوپ مرغ و رشته فرنگی اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه