آموزش طرز تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
• 2 قاشق غذاخوری روغنزیتون
• 680 گرم سوسیس ایتالیایی
• 3 فنجان پیاز خردشده
• 4 حبه سیر خردشده
• 2 قاشق غذاخوری پونه خشک
• نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز خردشده
• 2 قاشق غذاخوری رب گوجه
• 800 گرم گوجهفرنگی خردشده
• دو عدد برگ خشک برگبو
• 6 فنجان آب مرغ طعم دار
• 227 گرم لازانیا یا پاستای فوسیلی
• نیم فنجان ریحان تازه و خردشده
• نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای ترکیب پنیری:
• 250 گرم پنیر ریکوتا
• نیم فنجان پنیر پارمسان
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• اندکی فلفل تازه
• دو فنجان پنیر موتزارلا خردشده
طرز تهیه
1. روغنزیتون را در قابلمهای بزرگ بریزید و حرارت دهید.
2. سپس سوسیسهای خردشده را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا طلایی شوند.
3. سپس پیازها را اضافه کنید و حدود 6 دقیقه سرخکنید تا نرم شوند.
4. سیر، پونه و تکههای فلفل قرمز را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.
5. سپس رب را به مواد بیفزایید و خوب باهم مخلوطکنید.
6. حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید تا رب گوجه به رنگ قهوهای تیره در بیاید.
7. اکنون گوجهفرنگیهای خردشده، برگ خشک برگبو و آب مرغ را اضافه کنید.
8. صبر کنید تا جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا 30 دقیقه آرام بپزد.
9. لازانیا یا پاستای خام را به قابلمه بریزید تا نرم شود.
10. درب قابلمه را نگذارید و غذا را برای مدت زیاد نجوشانید، زیرا پاستا آب سوپ را جذب میکند و خمیر میشود.
11. درست قبل از سرو غذا، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید.
12. برای تهیه ترکیب پنیری، در ظرف کوچکی پنیر ریکوتا، پارمسان و نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید. هنگام سرو غذا، روی هر کاسه سوپ یک قاشق از ترکیب پنیری بریزید و روی آن اندکی پنیر موتزارلا اضافه کنید. یک قاشق از سوپ داغ را رویهم روی ترکیب پنیری بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه