آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

• 2 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون

• 680 گرم سوسیس ایتالیایی

• 3 فنجان پیاز خردشده

• 4 حبه سیر خردشده

• 2 قاشق غذاخوری پونه خشک

• نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز خردشده

• 2 قاشق غذاخوری رب گوجه

• 800 گرم گوجه‌فرنگی خردشده

• دو عدد برگ خشک برگبو

• 6 فنجان آب مرغ طعم دار

• 227 گرم لازانیا یا پاستای فوسیلی

• نیم فنجان ریحان تازه و خردشده

• نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای ترکیب پنیری:

• 250 گرم پنیر ریکوتا

• نیم فنجان پنیر پارمسان

• ¼ قاشق چای‌خوری نمک

• اندکی فلفل تازه

• دو فنجان پنیر موتزارلا خردشده

طرز تهیه

1. روغن‌زیتون را در قابلمه‌ای بزرگ بریزید و حرارت دهید.

2. سپس سوسیس‌های خردشده را اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا طلایی شوند.

3. سپس پیازها را اضافه کنید و حدود 6 دقیقه سرخ‌کنید تا نرم شوند.

4. سیر، پونه و تکه‌های فلفل قرمز را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.

5. سپس رب را به مواد بیفزایید و خوب باهم مخلوط‌کنید.

6. حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید تا رب گوجه به رنگ قهوه‌ای تیره در بیاید.

7. اکنون گوجه‌فرنگی‌های خردشده، برگ خشک برگبو و آب مرغ را اضافه کنید.

8. صبر کنید تا جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا 30 دقیقه آرام بپزد.

9. لازانیا یا پاستای خام را به قابلمه بریزید تا نرم شود.

10. درب قابلمه را نگذارید و غذا را برای مدت زیاد نجوشانید، زیرا پاستا آب سوپ را جذب می‌کند و خمیر می‌شود.

11. درست قبل از سرو غذا، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید.

12. برای تهیه ترکیب پنیری، در ظرف کوچکی پنیر ریکوتا، پارمسان و نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید. هنگام سرو غذا، روی هر کاسه سوپ یک قاشق از ترکیب پنیری بریزید و روی آن اندکی پنیر موتزارلا اضافه کنید. یک قاشق از سوپ داغ را روی‌هم روی ترکیب پنیری بریزید.
طرز تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی