آموزش طرز تهیه سوپ قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای 6 نفر
قاشق چای خوری پودر سیر
۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم قارچ ورقه شده
۱ عدد پیاز درشت که نگینی خرد شده
۳۰ گرم کره
۱ بسته خامه صبحانه
۴ لیوان شیر
۳ لیوان آب مرغ یا قرص عصاره مرغ
۳ لیوان آب
۴ قاشق غذاخوری آرد سفید
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه
پیاز نگینی شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود و سپس کره را به آن اضافه کنید. کره که آب شد نوبت اضافه کردن قارچهای ورقه ورقه شده به آن است. قارچ را به میزان کم تفت دهید تا آب آن کمی کشیده شود. حالا آرد را روی قارچهایتان بپاشید و زیر گاز را کم کنید تا ۳ دقیقه موادتان را تفت دهید تا بوی خامی آرد خوب گرفته شود. حالا نوبت به اضافه کردن آب مرغ است. خوب موادتان را هم بزنید تا آرد با آب مرغ خوب حل شود و ته نشین نشود. وقتی آرد با آب مرغ حل شد، آب و در آخر شیر را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل به اندازه دلخواه بزنید و اگر دوست داشتید کمی پودر سیر هم به آن اضافه کنید. در قابله را به صورت نیکه باز بگذارید و گاز را کم کنید تا سوپ تان جا بیفتد و غلیظ شود. هر چند دقیقه یک بار به سوپ تان سر بزنید و آن را هم بزنید تا ته نگیرد یا سر نرود. حالا حرارت را کم کنید تا سوپ تان دیگر نجوشد. حالا خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد کمی از آن را داخل سوپ بریزید تا سوپ رقیق شود. دقت کنید که خامه را وقتی باید اضافه کنید که سوپ تان نجوشد وگرنه خامه اصطلاحا میبرد و جلوه بدی پیدا میکند. اگر بعد از اضافه کردن خامه مزه کم شیرین سوپ را دوست نداشتید به آن مقدار کمی آب لیمو ترش اضافه کنید. در آخر سوپ قارچ تان را با کمی جعفری و قارچ تزئین کنید. نوش جان.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه