آموزش طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
پوره گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
جو 100 گرم
قارچ خرد شده 525 گرم
سیر 2 حبه
هـویج بزرگ و خرد شده 2 عدد
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
عصاره سبزیجات 1 عدد
رزماری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان رنده شده (اختیاری) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-روغن را در مایه تابه روی حرارت گرم کرده، پیاز، سیر، هویج و رزماری، نمک و فلفل را اضافه کنید و ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند.
2-بعد قارچ را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
3حالا مواد را در قابلمه ریخته، عصاره سبزیجات، پوره گوجه و جو را نیز اضافه کنید. ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا جو نرم و پخته شود.
4-در صورت لزوم آب بیشتری به سوپ اضافه کنید.
5-سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و در صورت تمایل روی آن کمی پنیر پارمزان رنده شده بریزید.
سایر نکات
این سوپ خوشمزه ی سرشار از فولیک اسید و کم کالری گزینه مناسبی برای دستیابی به یک غذای سالم است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه