آموزش طرز تهیه سوپ قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
قارچ ورقه شده 500 گرم
پیاز درشت(ریزنگینی شده) 1 عدد
خامه صبحانه 1 بسته
کره 300 گرم
شیر 4 لیوان
آب مرغ یا(قرص عصاره مرغ) 3 لیوان
آب 3 لیوان
آرد سفید 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پیاز را ریز نگینی کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود سپس کره را اضافه کنید.
2-وقتی کره ذوب شد قارچهای ورقه شده را اضافه و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده و جمع شود.
3-آرد را روی قارچها بپاشید،حرارت را ملایم کرده و دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
4-سپس آب مرغ را کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل و کاملا باز شود.وقتی آرد باز شد آب و در انتها شیر را اضافه کنید.
5-نمک و فلفل را بنا به ذائقه تنظیم کنید و در صورت دلخواه کمی پودر سیر اضافه کنید.
6-در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ آرام جا افتاده و به غلظت دلخواه برسد.
7-حتما در سوپ نیمه باشد و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ سر نرود و ته نگیرد.در انتها حرارت را کاملا کم کنید تا سوپ از جوش بیفتد.
8-و در صورت تمایل خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ خامه را رقیق کرده و به محتویات داخل
سایر نکات
بعد از اضافه کردن خامه مواظب باشید سوپ نجوشد وگرنه خامه بریده شده و جلوه زشتی در سوپ پیدا میکند.
◀اگر بعد از اضافه کردن خامه،سوپ ته مزه شیرین داشت میتوانید کمی آب لیوترش تازه اضافه کنید.
◀در انتها با کمی جعفری ساطوری و قارچ سرخ شده تزئین و سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه