آموزش طرز تهیه سوپ شلغم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آب مرغ 5 لیوان
جو پرک شده 3لیوان
شلغم خرد شده 2 لیوان
سیر 2 حبه
خامه 3 قاشق مربا خوری
کرفس خرد شده 2 لیوان
هویج خرد شده 1 لیوان
شوید خرد شده 1 لیوان
پیاز خرد شده 1 لیوان
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-به غیر از آب مرغ، جو پرک شده، شلغم، شوید، بقیه مخلفات را در خامه به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید.۲
2-سپس ادویههای یاد شده را به غیر از شوید، اضافه کنید و بقیه مواد را هم بیفزایید و بگذارید ۴۰ تا ۵۰ دقیقه روی حرارت ملایم، پخته شوند.
3-سپس شوید خردشده را به آن بیفزایید و به همراه آب لیموی تازه، سوپتان را گرم میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه