آموزش طرز تهیه سوپ سفید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
جو دوسر پوست کنده 1 پیمانه
پیاز رنده شده 1 عدد
آب مرغ 1 پیمانه
شیر 3 پیمانه
آرد 2 قاشق غذا خوری
خامه 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-پیاز راکمی تفت داده جودوسر ترخینه رابه آن اضافه کرده بامقدارکمی آب وآب مرغ موجود میپزیم.
2-در ظرف دیگری آرد را ریخته وکم کم شیر را به اضافه میکنیم وهم میزنیم تا آرد باز شود. مخلوط آرد وشیر را روی حرارت ملایم گذاشته ومرتب هم میزنیم تا مایع یک دست شود وگلوله نگردد.
3-بعد از جوش آمدن وکمی غلیظ شدن ،مایع را به جودوسر پخته اضافه میکنیم اجازه میدهیم ۳۰ دقیقیه سوپ بپزد ودر این حین چندین بار آن را هم میزنیم تا ته نگیرد.
4-اگر سوپ کمی سفت شد میتوانیم مقداری شیر به آن اضافه کنیم تابه غلظت مورد نظر برسد نمک وفلفل را به میزان لازم اضافه میکنیم.
5-سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته وخامه را به آن اضافه کرده وکمی هم میزنیم تا خامه با سوپ مخلوط گردد.برای تزئین می توانیم از مقداری خامه ویا هویچ رنده شده استفاده کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه