آموزش طرز تهیه سوپ سانچوکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سوپ سانچوکو یکی از غذاهای مرسوم و محبوب در کشور پاناما است. این سوپ ارزش غذایی زیادی دارد و در اکثر رستورانهای این کشور سرو میشود. برای تهیه این غذا از آب مرغ، روغن زیتون و سینه مرغ استفاده میکنند. خیلی از افراد گیاهخوار با حذف کردن مرغ از مواد اولیه آن، این سوپ را به عنوان یکی از غذاهای گیاهخواری تهیه و نوش جان میکنند. مردم پاناما علاقه زیادی به مصرف گوشت در وعدههای غذاییشان دارند و در کنار آن از سبزیجات تازه یا پخته شده استفاده میکنند. به همین دلیل در خیلی از دستورهای پخت سوپ سانچوکو به جای مرغ از گوشت گاو استفاده شده است.
مواد لازم برای تهیه سوپ سانچوکو
۳ تا ۴ عدد سینه مرغ کبابی
۳ قاشق چایی خوری نمک
۱ قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
۱ قاشق چایی خوری اورگانو
۳ حبه سیر
۲ قاشق چایی خوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده
۴ پیمانه آب مرغ
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ سانچوکو
قبل از شروع به پختن این غذا تکههای مرغتان را بشویید و آنها را خشک کنید.
نمک، گشنیز، اورگانو، سیر و روغن زیتون را درون یک کاسه با سایز متوسط بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. سپس تکههای مرغتان را درون این مخلوط قرار دهید و به آنها اجازه دهید تا مواد به خورد مرغ بروند.
در این حین پیازتان را پوست بگیرید، آن را خرد کنید و سپس کنار بگذارید.
یک قابلمه بزرگ را روی گاز و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرغها را درون آن بگذارید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید تا مرغها کمی نرم شوند.
آب مرغ و پیاز را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا آب مرغ بجوشد و مرغها کاملا پخته شوند.
این سوپ را با برنج هم میتوانید سرو کنید و میل بفرمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه