آموزش طرز تهیه سوپ زرشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سينه مرغ: 300 گرم
جعفري خردشده: 150 گرم
قارچ خردشده: 100 گرم
رب گوجهفرنگي: دو قاشق سوپخوري
آرد گندم: دو قاشق سوپخوري
آبليمو: سه قاشق سوپخوري
زرشك: 200 گرم
پياز: يك عدد
هويج: 100 گرم
سيبزميني: 80 گرم
روغن مايع: نصف پيمانه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهیه
1. پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ ميكنيم.
2. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت ميدهيم.
3. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت ميريزيم.
4. سپس هويج و سيبزميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت ميپزيم.
5. بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين ميكنيم .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه