آموزش طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ و برنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
هویج (خردشده) 3 عدد
کرفس (خردشده) 1/4 پیمانه
پیاز خردشده 1 عدد
سیر له شده 2 حبه
آب مرغ 5 پیمانه
مرغ پخته(نگینی خردشده) 1 پیمانه
برنج (خیس خورده) 1/2 پیمانه
ذرت کنسروی 1/2پیمانه
آرد ذرت 2 قاشق سوپ خوری
سبزیجات معطر 1.5 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
خامه 5 قاشق سوپ خوری
شیر 1 پیمانه
طرز تهیه
1-تابهای آماده كنید و روغن زیتون را در آن بریزید و روی آجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس سبزیجات را در روغن تفت دهید. سبزیجات تفت داده شده را همراه با ذرت، آب مرغ، برنج ،شیر و نمك و فلفل در قابلمهای بریزید و حرارت دهید تا سبزیجات بپزند.
2-در فاصله پخت مواد، آرد ذرت را در مقداری آب مخلوط كرده و بعد از این كه آرد در آب حل شد به سوپ اضافه كنید و هم بزنید. اگر در این مرحله احساس كردید كه سوپ غلیظ شده است، آب جوش اضافه كنید و اگر احساس كردید رقیق شده است مقدار آرد ذرت را بیشتر كنید.
3-بعد از كامل شدن مرحله پخت، سوپ را از روی اجاق بردارید و خامه را به آن اضافه كنید و دوباره روی شعله كم اجاق گاز حرارت دهید تا جا بیفتد.حواستان باشد خامه را روي شعله حرارت زياد و هنگام پخت اضافه نكنيد، چرا كه ممكن است ببرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه