آموزش طرز تهیه سوپ خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
جو 300 گرم
هویج 2 عدد
سیب زمینی متوسط 1 عدد
شیر 1.5 کیلوگرم
خامه 200 گرم
اشکنه مرغ 3 عدد
روغن 2 قاشق غذا خوری
آرد 3 قاشق غذا خوری
آبلیمو 2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا جو را در ظرفی ریخته هویج را خورد میکنیم و سیب زمینی را رنده میکنیم و به جو اضافه کرده آب میریزیم تا پخته شوند
2-بعد اینکه پخته شد کنار میگذاریم تا کاملا خنک شود و تا وقتی در حال خنک شدن هست در ظرفی دیگر روغن را ریخته کمی روی شعله قرار میدهیم نباید روغن داغ شود فقط کمی مایع بشه کافیه شیر را اضافه کرده و میگذاریم گرم شود نباید شیر پخته بشه.
3-بعد موادی که قبلاً آماده کردیم و به شیر اضافه میکنیم بعد اشکنه های مرغ را پودر کرده و نمک و فلفل را به سوپ اضافه میکنیم درب ظرف را کج گذاشته اجازه میدهیم جوش ریز بخورد
4-بعد در کاسه ای آرد را اضافه کرده و چند قاشق از سوپ را در آن میریزیم با همزن هم میزنیم بعد به سوپ اضافه میکنیم و میگذاریم با جوش ریز بخورد
5-در کاسه ای دیگر خامه و آبلیمو را هم میزنیم تا کاملا نرم و آب بشه بعد چند قاشق از سوپ را در خامه میریزیم هم میزنیم بعد به سوپ اضافه میکنیم و حرارت گاز را خاموش میکنیم
6-و در آخر سرو میکنیم و با فلفل و جعفری تزیین میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه