آموزش طرز تهیه سوپ جو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سوپ جو از خوش طعمترین و قدیمیترین سوپهای ایرانی است که علاوه بر طعم بسیار دلچسب و فوق العادهاش بسیار سالم و مقوی هم است. این سوپ به دلیل پر ملات بودن جایگزین خوبی برای وعدههای غذایی افراد رژیمی است هم چنین یک غذای سبک و فوق العاده سالم و مفید برای شام شما به حساب میآید. در ادامه میخواهیم نگاهی بکنیم به طرز تهیه سوپ جو
مواد لازم
۱ پیمانه (۱۶۰ گرم) جو (پوست گرفته)
۱۰ پیمانه (حدود یک و نیم لیتر) استاک گوشت
۲ عدد (۱۴۰ گرم) هویج (خرد شده)
۲ ساقه (۱۶۰ گرم) کرفس
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه پودر شده به میزان لازم
۱۰۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده
مواد لازم برای سس سفید
یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ میلی لیتر) شیر
یک چهارم پیمانه (۲۵ گرم)
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه پودر شده به میزان لازم
۲ قاشق سوپ خوری (۲۴ گرم) کره
یک چهارم پیمانه ( ۵۰ گرم) خامه
طرز تهیه سس سفید
شیر را به آرامی به آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا غلیظ شود. سپس نمک، فلفل و کره را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید سپس خامه را درون آن بریزید.
طرز تهیه سوپ جو
جو را از بیست و چهار ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید، سپس آب آن را خالی کنید و آن را با آب گوشت به مدت سه ساعت بپزید.
وقتی که جو نیم پز شد هویج و کرفس را به آن اضافه کنید و زمانی که جو کاملا پخته شد، یک چهارم پیمانه از آن را جدا کنید و مابقی آن را در آسیاب (مخلوط کن) بریزید تا له شود.
مجددا همراه جو (کنار گذاشته شده) روی حرارت قرار دهید و سس سفید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا جا بیفتد.
پس از اینکه سوپ آماده شد پنیر را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید سپس در ظرف سوپ خوری بریزید و روی آن را با مقداری پنیر رنده شده و جوهای ریز، هویج و کرفس تزئین کرده و سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه