آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ جو پرک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوپ جو پرک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

مواد لازم
سینه مرغ یک دوم
قارچ ۳۰۰ گرم
هویج یک عدد کوچک
شیر یک لیوان
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
جعفری به میزان دلخواه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این سوپ به حدود سه لیوان آب مرغ نیاز داریم. برای این منظور ابتدا مرغ را همراه با مقداری آب در یک قابلمه روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید. پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، مرغ را در یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس مجددا مرغ را به همراه مقداری آب و یک عدد پیاز چهار قاچ شده در قابلمه قرار دهید و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز بگذارید تا مرغ کاملا بپزد. توجه داشته باشید که در نهایت مرغ باید سه لیوان آب داشته باشد.
آب مرغ را از صافی رد کنید و کنار بگذارید.
جو پرک را کاملا بشویید.
اکنون جو پرک شده را داخل یک قابلمه بریزید و آب مرغ را به آن اضافه نمایید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید.
اکنون قارچ‌ها را خرد کنید و داخل ماهیتابه بدون روغن کمی تفت دهید. توجه داشته باشید در این مرحله نباید از روغن استفاده کنید، به همین دلیل از ماهیتابه نچسب استفاده نکنید، زیرا حرارت بدون وجود روغن به لایه نچسب آن آسیب می‌زند.
پس از آنکه آب قارچ‌ها کاملا گرفته شد، مقدار اندکی روغن به آن اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید.
هویج را رنده کنید، برای اینکار رنده درشت بکار ببرید.
اکنون قارچ و هویج را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد بپزند.
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود، سپس حرارت شعله اجاق گاز را زیاد نمایید و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و دائما بهم بزنید تا بافت رب گوجه از هم باز شود.
زمانی که سوپ آماده شد، رب گوجه فرنگی را نیز به آن اضافه کنید و بهم بزنید.
در نهایت فلفل، نمک و زردچوبه را نیز اضافه کنید.
در صورت تمایل می‌توانید مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و هنگام سرو روی سوپ بریزید. همچنین می‌توانید مرغ را با سوپ مخلوط کنید، اما اگر کنار ظرف روی سوپ قرار دهید، مجلسی‌تر خواهد بود.
جعفری‌ها را کاملا ساطوری کنید و برای تزیین سوپ استفاده نمایید. می‌توانید مقداری از جعفری را در چند دقیقه پایانی پخت سوپ نیز به آن اضافه کنید.

سوپ جو پرک آماده است، آن را در ظرف مناسبی بریزید و با جعفری روی آن را تزیین کنید. می‌توانید چند برش لیموترش نیز کنار این سوپ قرار دهید، زیرا طعم لیموترش در این سوپ بسیار مطبوع خواهد شد
طرز تهیه سوپ جو پرک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی