آموزش طرز تهیه › سوپ جو پرک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 3نفر
جو پرک 1 پیمانه
سینه مرغ 1/2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
هویج متوسط 1 عدد
سبزی سوپ 3 قاشق غذا خوری
زرشک 2 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا جو پرک را بشویید.
2-پیاز را رنده کنید، با جو پرک و سینه مرغ داخل قابلمه بریزید.آب بریزید و روی حرارت ملایم بزارید.
3-اواسط پخت هویج را پوست گرفته رنده ریز کنید به مواد اضافه کنید.
4-سینه مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید.
5-مرغ ریش شده را به قابلمه برگردانده رب گوجه را اضافه کنید.
6-وقتی سوپ جا افتاد نمک و فلفل و سبزی و زرشک را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
سایر نکات
جو پرک خیلی زود میپزه و لعاب میندازه.
هنگام پخت درب قابلمه را کاملا نبندید چون جو هنگام پخت کف میکنه و سر میره.
سبزی و زرشک را میتوانید بعنوان تزیین استفاده کنید و داخل سوپ هنگام پخت اضافه نکنید.
بجای رب گوجه فرنگی میتوانید از شیر و خامه استفاده کنید که در این صورت سوپی سفید خواهید داشت.( برای داشتن سوپ سفید مقدار آب را کم کنید و به همان مقدار شیر اضافه کنید)
جو پرک احتیاجی به خیس کردن ندارد.
منظور از نصف سینه در واقع ۱/۴ سینه کامل هست یعنی نصف نصف یک سینه مرغ.
هنگام سرو حتما از آبلیمو یا لیموی تازه استفاده کنید.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه