آموزش طرز تهیه سوپ جو با مرغ (رژیمی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 3نفر
جو پرک 1/2 لیوان
مرغ (سینه) 1 قطعه
هویج 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
کرفس (خرد شده) 1/2 لیوان
برگ کرفس به مقدار لازم
زعفران (آب کرده و غلیظ) 2 قاشق غذا خوری
پودر سیر 1 قاشق مربا خوری
به 1 عدد
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد كنید.پیاز و سیر را رنده كرده و به همراه مرغ، جو پرك ، نمک و فلفل و پودر سیر روی حرارت ملایم قرار دهید.
2-وقتی مواد كمی آب انداخت به آن ۵پمانه آب اضافه كنید و اجازه دهید مواد كمی با آب بجوشند.سپس شعله را ملایم كنید.
3-پس از ۱ ساعت هویج خرد شده ، به خرد شده،کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد.در انتهای پخت آبلیمو و زعفران را اضافه كنید.
سایر نکات
1)در صورت تمایل هویج را با مقداری عسل تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.
2)میتوانید سوپ را با سركه سیب هم سرو كنید.
3)در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید.
4)میتوانید زعفران را حذف كرده و به جای آن از رب گوجه فرنگی یا زردچوبه استفاده كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه