آموزش طرز تهیه سوپ جو با شیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۴۵دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
جو پوست کنده 1 پیمانه
گردن و بال مرغ 5 عدد
هـویج نگینی خرد شده 1 پیمانه
کرفس (ساقه) خرد شده 1 پیمانه
قارچ خرد شده 1/2 پیمانه
جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده 4 قاشق سوپ خوری
پیاز متوسط 1 عدد
شیر 2 لیوان
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
لیمو ترش تازه 3 عدد
سیر خرد شده 3 حبه
طرز تهیه
1-یاز را ریز خرد كنید و در قابلمه ای بریزید. گردن و بال مرغ را با یك لیتر آب همراه نمک ، زردچوبه و فلفل روی پیاز خرد شده بریزید و بگذارید بپزد.
2-پس از ۱۵ دقیقه، جوی پوستكنده را كه یك ساعت قبل خیس كردهاید، داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جو و مرغ خوب بپزند.
3-سپس سیر ، هویج ، كرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید.
4-سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و كرفس به آن اضافه كنید و تا ۱۰ دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد.
5-شیر را در ظرف جدایی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه كنید.
6-یادتان باشد، اضافهكردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر میشود.۷
7-غذای شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو ترش در سوپ بچكانید.
سایر نکات
سعی كنید از پخت طولانیمدت غذا با حرارت بالا خودداری كنید
روی به كاهش علائم سرماخوردگی كمك میكند و در قارچ و سبزی پخته شده به صورت قابل جذب و فراوان وجود دارد
پروتئین حاصل از گوشت مرغ نیز در این غذا به جذب بهتر روی كمك میكند
در سیر خواص ضدویروسی دارد و در پیشگیری از سرماخوردگی نیز موثر است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه