آموزش طرز تهیه سوپ بروکلی با چدار و گودا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
با انواع و اقسام سبزیجات که میتوانیم سوپ درست کنیم، هیچ! حتی میتوانیم برای تهیه سوپ از پنیرها هم استفاده کنیم. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر چدار و گدا را به شما اموزش میدهیم
مواد لازم:
۳۵۰ گرم کلم بروکلی
۱ عدد متوسط پیاز
۱ عدد کوچک سیب زمینی
۱ عدد متوسط هویج
۱ حبه سیر
۵۰۰ میلیگرم شیر
نصف لیوان آب
۸۰ گرم پنیر چدار
۵۰ گرم پنیر گودا
۳ قاشق غذاخوری روغن و کره
نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
گلهای بروکلی را از ساقه جدا کرده و داخل ظرفی آب همراه کمی سرکه بریزید و بروکلی را در آن قرار دهید تا ضدعفونی شده و کرمهای ریز آن خارج شود. بعد از ۱۰ دقیقه آبکشی کنید.
ساقههای بروکلی و هویج و سیب زمینی را خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و همراه کره و روغن کمی تفت دهید. سپس بروکلی و هویج و سیب زمینی را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل هم بپاشید. حدود ۵ دقیقه بگذارید تا مواد روی حرارت بمانند و کمی نرم شوند.
سیر خرد شده را اضافه کرده و حدود ۳۰ ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
آب و شیر را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آیند. در قابلمه را بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه زمان دهید تا مواد با شعله ملایم بپزند و نرم شوند.
گلچههای بروکلی را همراه با یک قاشق روغن داخل یک تابه تفت دهید تا کمی برشته شود. در این فاصله پنیر چدار و گودای رنده شده را با هم مخلوط کرده و قاشق قاشق به مواد در حال جوش اضافه کنید. همزمان با گوشتکوب برقی محتویات داخل قابلمه را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
گلچههای بروکلی را اضافه کنید و همچنان با گوشتکوب برقی هم بزنید تا تعدادی از آنها ریز شده و بقیه درشت بمانند.
در ادامه نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و بلافاصله سوپ را به صورت گرم سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری پودر خردل به سوپ اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه