آموزش طرز تهیه سوپ برنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
برنج 1 پیمانه
سینه مرغ یا ران مرغ 1 تکه
ماست 1-2 پیمانه
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
نعنا داغ و پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
کره 50 گرم
آرد 1 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 2 قاشق چای خوری
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-نیمی از پیازداغ، برنج و مرغ را در مقداری کره تفت داده،و بعد دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا برنج و مرغ بپزد.
2-پس از این که مواد پخته شد، مرغ را از ظرف خارج کرده و کاملاً بکوبید و دوباره به برنج اضافه کنید.
3-ماست را به همراه نصف پیمانه آب هم بزنیدتا یکدست شود.
4-سپس داخل سوپ بریزید و به صورت مداوم این مخلوط را هم بزنید تا ماست نبندد.
5-آرد را در باقی مانده کره تفت داده و به سوپ اضافه کنید تا قوام بگیرد.
6-بقیه پیاز و نعنا داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به سوپ بیافزایید.
7-فلفل قرمز را در کره کمی تفت دهید و کنار بگذارید.
8-در پنج دقیقه آخر پخت سوپ زرده تخممرغ را هم زده و به سوپ اضافه کنید. در هنگام سرو، فلفل قرمز تفت داده شده را روی سوپ میریزیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه