آموزش طرز تهیه › سوپ باقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
باقلا نیمپزشده 1 پیمانه
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
هویج 2 عدد
کره 20 گرم
آرد ذرت 3 قاشق سوپ خوری
آب مرغ 2 پیمانه
آب 2 پیمانه
جعفری به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پیاز را نگینی خرد کنید و با کره تفت دهید
-2آب، آب مرغ، سیبزمینی، هویج نگینی خرد کرده را به همراه باقلای نیمپز اضافه کنید تا جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید.
3-آرد ذرت را با کمی از آب سوپ مخلوط کنید، به سوپ بیفزایید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.
4-پس از ۳۰ دقیقه جعفری را اضافه و در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
سایر نکات
حتما باقالی ها را بلانچ كنید برای این كار ابتدا در قابلمهای مناسبی تا نیمه آب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید
باقالیهای پاك و شسته شده را به مدت سه تا چهار دقیقه در آب جوشانده، سپس آبكش كرده و روی آن آب سرد میریزیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه