آموزش طرز تهیه سوپ بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
جعفری تازه و خرده شده 1 قاشق غذا خوری
روغن گیاهی 1 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده متوسط 1 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
سیر کاملاً خرد شده 1 حبه
بادمجان خرد شده 500 گرم
هـویج خرد شده 3/4 پیمانه
کرفس خرد شده 3/4 پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم
شکر 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل 1/2 قاشق چای خوری
ماکارونی پیچ 1/2 فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده 1/2 فنجان
طرز تهیه
1-روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.
2-گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.
3-هویج و کرفس را در ظرفهای جداگانه بپزید. سپس آنها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.
4-مقداری آب روی آنها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.
5-مواد را به هم بزنید. بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.
6-زمان پخت میبایست به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونیها کاملاً نرم شوند.
7-این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه