آموزش طرز تهیه سوپ بادام زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آب مرغ 2 لیتر
پیاز ریز سفید 1 عدد
آب لیمو ترش 1 قاشق سوپ خوری
بادام زمینی بوداده به مقدار لازم
کرفس خرد شده 1/2 قاشق سوپ خوری
آرد سفید 3 قاشق سوپ خوری
روغن بادام زمینی 3 فنجان
کره 150 گرم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-کره را در قابلمه آب کنید پیاز و کرفس را به آن بیافزایید به مدت پنج دقیقه سرخش کنید ولی بگذارید طلایی رنگ بشود . آرد را اضافه کنید ، خوب هم بزنید .
2-سپس آب گوشت مرغ گرم را در آن بریزید مدت نیم ساعت بپزید .
3-مخلوط فوق را از روی آتش برداشته و صافش کنید ، روغن بادام زمینی ، نمک کرفس و آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید .
4-چند دقیقه قبل از کشیدن ، بادام زمینی کوبیده روی سوپ فوق الذکر بپاشید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه