آموزش طرز تهیه سوپ اسفناج و والك . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
یك فنجان خامه
300گرم برگ اسفناج
200گرم والك
2 عدد پیاز خرد شده
2 قاشق سوپخوری كره
3 قاشق غذاخوری آرد سفید
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
اسفناج و والك را در آب در حال جوش بریزید و پنج دقیقه صبر كنید تا برگهایشان بپزد.سپس اسفناج و والك را در مخلوط كن له كنید. پیاز را در ماهیتابه با كمی كره تفت دهید. آرد را هم در كمی روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر كند. پیاز داغ و آرد و سبزیهای له شده را به قابلمه بیفزایید و تا جا افتادن سوپ صبر كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه