آموزش طرز تهیه سوپ ازوگلین (ترکیه ای) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۳۵دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
دل عدس (90 گرم) 1/2 لیوان
بلغور گندم (50 گرم) 1/4 لیوان
پیاز کوچک 1 عدد
آب 7 لیوان
نمک 1.5 قاشق مربا خوری
مارگارین یا کره 4 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
نعنا خشک به مقدار لازم
فلفل قرمز 1/2 قاشق مربا خوری
آب لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. در یک قابلمه کره را ریخته و پیاز را چند دقیقه تفت دهید.
2-عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
3-بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.
4-هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه