آموزش طرز تهیه سوپی که فریاد می زند مخصوص تابستان است! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این سوپ مخصوص فصل بهار و تابستان است با تمام وجود هم این را فریاد میزند: رنگ درخشان، طعم با طراوتی که دارد و دمای پایینش. این سوپ خوشمزه چندین نوع از سبزیجات تازه را در خود دارد از این رو سرشار است از فیبر و انواع ویتامین ها. روغن زیتون نیز چربیهای سالم را به آن اضافه کرده.
با ریختن مواد سوپ در مخلوط کن سوپی خامهای بدست خواهید آورد. میتوانید این سوپ را پس از آماده کردن کنار بگذارید و بعدا مورد استفاده قرار دهید فقط کافیست هر بار قبل از استفاده یا خوب آن را بهم بزنید و یا در مخلوط کن قرار دهید.
مواد لازم:
۴ عدد فلفل دلمهای متوسط
دو عدد گوجه فرنگی بزرگ
یک و یک دوم فنجان خیار پوست کنده و برش خورده (ترجیحا بدون دانه)
۲ حبه سیر
۲ قاشق غذا خوری سرکه سفید
سه چهارم قاشق چای خوری نمک
۵ قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک و یک دوم قاشق غذا خوری آب لیمو
۲ قاشق غذا خوری پیاز خرد شده (فقط پیاز سفید)
طرز تهیه
1. مقداری از فلفل دلمه ایها را به صورت مکعبی خرد کنید تا به اندازه یک چهارم فنجان برسد و سپس کنارشان بگذارید. مقداری از گوجه فرنگیها را هم به صورت مکعبی خرد کنید تا به اندازه یک چهارم فنجان برسند سپس کنارشان بگذارید.
2. باقی فلفل دلمه ایها و گوجهها را خرد کنید و داخل مخلوط کن قرار دهید. خیار، سیر، سرکه، نمک و سه قاشق غذا خوری روغن را به مخلوط کن اضافه کنید. روی درجه بالا مخلوطشان کنید تا زمانی که کاملا نرم شوند، حدود یک تا دو دقیقه. یک ساعت بگذارید خنک شوند.
3. یک چهار فنجان باقی مانده فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. پیازها و یک قاشق غذا خوری آب لیمو باقی مانده را به آنها اضافه کنید و بهم بزنید.
4. سوپ را که حالا خنک شده به صورت مساوی در ۶ کاسه بریزید. روی هر کاسه میکس گوجه و فلفل را بریزید. سپس دو قاشق غذا خوری روغن زیتون باقی مانده را نیز به صورت مساوی روی همه سوپها بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه