آموزش طرز تهیه سوهان کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
شکر 1 فنجان
کنجد 1/5 فنجان
عسل 3 قاشق سوپ خوری
روغن 2 قاشق سوپ خوری
زعفران حل شده 1 قاشق سوپ خوری
پودر پسته برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند.
2-سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.
3-سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد.
4-حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند.
5-سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید.
6-بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه