آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه سوفله

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوفله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
3 قاشق غذاخوری شکر (خیلی پر نباشد)
1 فنجان قهوه خوری آرد (حدود 38 گرم)
75 گرم کره
120 گرم شکلات تلخ (آب شده به روش بنماری)
پودر قند

طرز تهیه

ابتدا قالبهایی که استفاده میکنید (من قالب کوچک سوفله استفاده کردم) با مارگارین نرم شده (کره هم میشه) چرب کنید و پودر قند و یا آرد بپاشید و داخل یخچال بذارید. لازم است که قالبها خوب چرب شوند و آرد و یا پودر قند پاشیده شود در غیر اینصورت کیک از قالب بیرون نمیاد و یا خرد میشود.
سپس کره و شکلات را به روش بنماری آب کنید و یا داخل شیر جوش با هم آب کنید.
تخم مرغ و شکر را داخل ظرف دیگری تا وقتی که به قوام خامه برسد خوب هم بزنید. و آرد را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. شکلات و کره ولرم شده را اضافه کنید و مجدد آرام هم بزنید و قالبها را از داخل یخچال بیرون آورید و مخلوط آماده شده را داخل قالبها بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 10 دقیقه نگه دارید و بیرون آورید. اگر زیاد در فر بماند داخل سوفله نرم نخواهد شد. زمان پخت در فرهای مختلف میتواند 8 و یا 9 دقیقه شود. (میتوانید ابتدا یکی را بپزید و زمان مناسب پخت را پیدا کنید) بعد از بیرون آوردن از فر چند دقیقه صبر کنید سپس برگردانید و از قالب بیرون آورید و به دلخواه روی سوفله پودر قند بپاشید و یا با بستنی (سوفله گرم باشد) سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه سوفله

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی