آموزش طرز تهیه سوتلاچ پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
از 1 لیوان کمی کمتر برنج
2 لیوان آب
2.5 لیتر شیر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت
آب 1 عدد پرتقال
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال، قسمت سفید را رنده نکنید.
2 لیوان شکر
طرز تهیه
برنج را با 2 لیوان آب خوب بپزید. شیر را اضافه کنید و بجوشانید. وانیل و نشاسته ذرت را در آب پرتقال حل کنید و به برنج پخته شده اضافه کنید ، پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید ، شکر را بریزید و تمام مواد را در حالیکه هم میزنید بجوشانید. سپس داخل کاسه ها بریزید و با پوست پرتقال رنده شده تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه