طرز تهیه سمبوسه سیب
مواد لازم :
ورق خمیر فیلو باز شده : 4 عدد
کره ذوب شده : 100 گرم
مواد میانی :
سیب زرد ، پوست کنده و مکعبی خرد شده : 1 کیلو گرم
شکر : 200 گرم
دارچین : 1 قاشق غذا خوری
خرد شده نان تست : 115 گرم
رنده ی پوست لیمو ترش : 1 عدد لیموی کوچک
مواد لازم برای کرم پاتیسیر رقیق :
شیر : نیم لیتر
وانیل : یک دوم قاشق چای خوری
شکر : 130 گرم
نشاسته ذرت : 25 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
طرز تهیه :
فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید . سیب را همراه شکر و دارچین در قابلمه ای ریخته و بگذارید کمی نرم شود . نان را در فر یا تستر ، تست کنید و کمی که خنک شد آن را پودر یا خرد نمایید . شهد اضافی سیب را بگیرید و به همراه رنده ی پوست لیمو و خرد نان ها در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید . روی خمیر را کره بمالید و به شکل یک مثلث از مواد روی آن قرار داده و به روش مثلث و مربع بچینید . سمبوسه ها را سرخ کنید و یا به مدت 25 دقیقه یا در زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید . در صورتی که سمبوسه ها را در فر می گذارید ، ابتدا روی آنها را کره بمالید و بعد در فر قرار دهید . سمبوسه ها را با کمی خامه یا کرم پاتیسیر رقیق سرو کنید .
طرز تهیه کرم پاتیسیر رقیق :
نیمی از شیر را داخل قابلمه ریخته و همراه با وانیل و شکر بجوشانید ، بقیه شیر را در کاسه ای ریخته و آرد ذرت و تخم مرغ را در آن مخلوط کنید . شیر جوشانده شده را به آرامی به شیر داخل کاسه اضافه کرده و مدام هم بزنید ، سپس کل مواد را داخل قابلمه برگردانید و به طور مداوم هم بزنید تا کرم نسبتا غلیظی حاصل شود . روی کرم را کیسه کشیده و بگذارید کمی خنک شود .
منبع : هنر آشپزی
گردآوری : هفت گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه