آموزش طرز تهیه سس کارامل موزی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
موز رسیده 2 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
شیر 1/2 لیوان
شکر 1 لیوان
نسکافه (اختیاری) 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-ابتدا موز را کمی له کرده و با بلندر یا گوشتکوب به خوبی نرم میکنیم. شیر،شکر و پودر نسکافه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا شکر داخل شیر حل شود.
2-محلول را آنقدر حرارت میدهیم و هم میزنیم تا به رنگ کاراملی در بیاید. موز و وانیل و بقیه مواد را به سس اضافه کرده و باز هم حرارت داده و خوب هم میزنیم تا سس کاملا غلیظ شود.
سایر نکات
میتوانید به جای شیر از آب استفاده کنید.
( برای تزیین کیک و شیرینی )
موز رو تو غذا ساز میریزیم تا کاملا له و نرم بشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه