آموزش طرز تهیه سس چیمی چوری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سس چیمی چوری دارای سبزیجات معطر است که باعث عطر و طعم دهی به مرغ، ماهی و گوشت قرمز میشود. از این سس در طعم دار کردن انواع گوشت قبل از پخت میتوان استفاده کرد، البته این سس را همراه با گوشت و مرغ گریل شده هم مصرف میکنند. در ادامه قصد داریم طرز تهیه این سس خوشمزه را به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ حبه موسیر له شده
۴ حبه سیر له شده
۱ عدد فلفل تند خرد شده
نصف فنجان سرکه قرمز
۱ قاشق چایخوری نمک
نصف فنجان گشنیز خرد شده
یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پونه کوهی خرد شده
سه چهارم فنجان روغن زیتون
طرز تهیه
در کاسهای سیر، موسیر، فلفل تند، سرکه و نمک را مخلوط کنید، به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. در صورت تمایل در این مرحله میتوانید مقداری آبلیموی تازه اضافه کنید و کمی از پوست لیمو را هم رنده کنید و در آن بریزید.
سبزیجات و روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید.
در صورتیکه میخواهید از سس برای مزهدار کردن گوشت استفاده کنید، گوشت را داخل ظرف شیشهای، استیل ضد زنگ یا سرامیک بگذارید و مقداری از سس (به اندازه یک کاسه کوچک) را برای روی گوشت گریل شده نگه دارید و بقیه آن را روی آن بریزید.
سس را طوری بریزید طوری که کامل روی آن را بپوشاند. بعد در آن را ببندید و حداقل ۳ ساعت یا شب تا صبح داخل یخچال نگه دارید.
بعد از اینکه آن را از یخچال درآوردید، قبل از گریل کردن سس را کامل از روی گوشت پاک کنید و بعد گریل کنید.
موقع سرو کردن مقداری از سس باقیمانده را روی گوشت گریل شده بریزید و سرو کنید، میتوانید در صورت تمایل سس را به صورت جداگانه در کاسه کوچک کنار بشقاب گوشت قراردهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه