آموزش طرز تهیه سس لیمو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
کره 250 گرم
آب لیمو 1/2 فنجان
نمک 1/2 قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو 2 قاشق غذا خوری
شکر 1/2 فنجان
تخم مرغ (زرده) 3 عدد
تخم مرغ (بزرگ) 3 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کنید
2-روی بخار آب قرارداده و مرتب هم بزنید
3-هم بزنید به مدت ۵ دقیقه تا کف کند
4-به همزدن ادامه دهید تا غلیظ شود
5-بعد از غلیظ شدن ظرف را از روی حرارت بر می داریم و کره ها را اضافه می کنیم
6-سس آماده شده را از صافی رد می کنیم
7-روی آن را می پوشانیم تا کم کم خنک شود
8-سس لیمو را داخل ظرف درب دار ریخته و می توانید به مدت ۵ روز و اگر آن را منجمد کنید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کرد
سایر نکات
برای تهیه سس پرتقال فقط کافیست به جای آب لیمو و رنده پوست آن از آب پرتقال و رنده پوست پرتقال استفاده کنید
سس لیمو برای غذای کودک هم استفاده مشود و برای کیک و شیرینی هم استفاده میکنند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه