آموزش طرز تهیه سس قرمز تند خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵
دقیقه
زمان پخت ۱۵
دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
فلفل قرمز تازه تعدادی
شکر 2 قاشق مربا خوری
آب 1 لیوان
گوجه فرنگی 2 عدد
سرکه سیب 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فلفل های تازه رو بشورید و کلاهکش رو جدا کرده و دانه های داخل فلفل رو دربیارین و فلفل ها رو خوردش کنید.بعد فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و درش رو بزارین.البته با شعله ملایم بزارید تا بپزه تا وقتی که فلفل ها خوب نرم بشن و بعد گوجه ها رو له یا رنده کنید و اضافه کنید.
2-وقتی یه چند دقیقه گذشت گاز رو خاموش کرده با مخلوط کن دستی یا بلندر مخلوط رو به حالت پوره دربیارین بعد مخلوط رو از صافی درشت ردش کنید و داخل یه ظرف بریزید،مواظب باشید که احیانا هیچ پوست یا دانه ی فلفلی یا گوجه باقی نمونه.
3-حالا به مواد پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمزی که بسته به میلتون هست که چقدر تند باشه رو اضافه کنید و به خوبی همش بزنید.
4-سس حاضر شده رو میتونید داخل شیشه های کوچیک ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.
5-ویژگی این سس طعم و تندی دلخواه و به صرفه بودن و از همه مهمتر سالم بودنشه.
سایر نکات
سس حاضر شده رو حتما داخل شیشه بریزید.
از پودر میخک هم به دلخواه میشه استفاده کرد.
نمک کمتری هم میشه استفاده کرد.
گوجه هر چقدر قرمز تر باشه سس شما خوشرنگ تر میشه.
گوجه رو حتما پوست بگیرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه