آموزش طرز تهیه سس خامه ای برای کیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
خامه صبحانه یا شیرپرچرب 1/3 لیوان
عسل 1 قاشق غذا خوری
اسانس دلخواه 2 قطره
پودر خامه 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی یا برقی چند دقیقه هم میزنیم.
2-نتیجه کارمون باید جوری باشه که سس حالت کشدار به خودش بگیره یعنی نه مثل خامه سفت بشه و نه آبکی باشه.
3-بعدیه پنج دقیقه سس رو داخل یخچال گذاشته و بیرون میاریم اگه غلظتش به دلخواهمون بود روی کیک یا دسرمون استفاده میکنیم
4-یا اگه نه زیادی شل هستش یه مقدار دیگه پودر خامه اضافه میکنیم و اگه احساس کردیم یخورده زیادی غلیظه یه قاشق شیر اضافه میکنیم تا روان تر شه.
5-شما میتونین کلا عسل رو حذف کنین اگه نمیخواین شیرین باشه یا جاش از پودر قند استفاده کنین.
6-این سس خامه ای رو میتونین به رنگهای مختلف درست کنین.
7-این یه تجربه شخصیه و از نظر خودم از گاناش سفید راحت تره و خوشمزه تر میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه