آموزش طرز تهیه سس بوفالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 1نفر
کره 4 قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی تند 1/3 فنجان
پودر سیر 1/3 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا کره را در یک ظرف مناسب آب می کنیم ،سپس سس تند (سس گوجه تند و یا سس تند مایع) و پودر سیر و نمک را اضافه می کنیم
2-گرما می دهیم تا سس خودش رو بگیره.
سایر نکات
سس بوفالو یکی از بهترین و عالی ترین طعم دهنده ها برای بال و کتف کبابی وسوخاری است . سس بوفالو را می توان با برخی غذاهای فست فودی نیز ترکیب کرد ، فلافل یا کتلت را نیز می توان با سس بوفالو سرو نمود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه