آموزش طرز تهیه سس انبه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۸۰دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
انبه 2 کیلوگرم
تخم گشنیز 200 گرم
سیاه دانه 200 گرم
سرکه 4 لیوان
نمک و زردچوبه (هر کدام) 2 قاشق غذا خوری
سیر 1/2 بوته
فلفل هندی 2 عدد
شکر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابنه روبشوریید وپوست بگیرید نمک وزرد چوبه بزنید وبه مدت پنج ساعت بگذارید خوب نرم بشه.تخم گشنیز وسیاهدانه رو آسیاب کنین.
2-سیر رو بشوریید وتکه کنید.بعد تمام مواد رو توی دیگ بریزید وباهم قاطی کنین.سرکه روبریزید روش وروی گاز بزارید.
3-جوشد که اومدخاموش کنید تاخنک شود.بعدتمام موادروتوی مخلوط کن(یاگوشکوب برقی هم میشه یاآبمیوه گیری)بریزید.تایک دست بشه.
4-بعدتوی شیشه منتقل کنید وتوی یخچال بزارید .بعدازیک هفته قابل استفاده ست.
5-این سس روهم میتوان باسس فلفل قرمز جای فلفل هندی بریزید.رنگ سس قرمز رنگ میشود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه