آموزش طرز تهیه سس اسپانیول خانگی مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
۴ پیمانه آب گوشت
۲ عدد هویج
۱ عدد پیاز
۱ ساقه کرفس
۱/۴ پیمانه کره
۱/۴ پیمانه آرد گندم یا سفید
۳ عدد گوجه فرنگی
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۲ عدد برگ بو
نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه سس اسپانیول
پیاز، هویج و کرفسی که ریز خرد کردین رو همراه کره داخل یه قابلمه بذارین و با هم تفتشون بدین تا سبزیجات بپزنو نرم بشن.
حالا سیر رنده شد رو هم اضافه کرده و ۲ الی ۳ دقیقه دیگه مواد رو تفت بدین.
بعد آرد رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط کنین و تفت بدین تا آرد هم کمی سرخ و طلایی بشه.
حالا آب گوشت رو اضافه کنین و مخلوط رو مدام هم بزنین تا آرد گوله نشه.
گوجه فرنگی هارو با غذاساز پور کنین و بعد به مایه سس اضافه کنین.
مایه و هم بزنین و بعد بهش فلفل، نمک و برگ بو رو اضافه کنین.
اجازه بدین تا سس برای حدود سه ربع بپزه و غلیظ بشه.
حالا سس رو صاف کنین تا سبزیجات پخته از مایه سس جدا بشه.
بعد اجازه بدین تا سس برای یک ربع دیگه هم بپزه تا خوب جا بیوفته و غلیظ بشه.
حالا سس خوشمزه تون آماده سر با انواع غذاهای گوشتیه … نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه