آموزش طرز تهیه ساندویچ كالباس و تخممرغ فنجانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
كالباس ژامبون یا بوقلمون/ یك كیلوگرم
تخممرغ/ هشت عدد
فلفل دلمهای سبز / یك عدد
فلفل دلمهای قرمز/ یك عدد
زردچوبه/ یك ق.چ
آرد سفید/ دو ق.غ
طرز تهیه
فلفلهای دلمهای را بشویید. سپس آنها را به شكل مربعی ریز خرد كنید. تخممرغها را داخل كاسه بشكنید.
هم بزنید تا كمی پف كند. سپس زردچوبه را اضافه كرده و هم بزنید تا زردچوبه با تخممرغ مخلوط شود. كمی صبر كنید و بعد فلفلهای خرد شده را نیز به تخممرغ اضافه كرده و هم بزنید.
اكنون داخل خانه هر قالب كمی آرد سفید بریزید. ورقههای كالباس ژامبون یا بوقلمون را داخل قالبها بگذارید.
سپس از مایه تخممرغ حاوی خرد شده فلفل دلمهای، داخل هر خانه به مقدار لازم بریزید. فر را روی حرارت 180درجه سانتیگراد گرم كنید.
قالب را داخل فر بگذارید. نیم ساعت بعد، غذا حاضر است.
قالب را از فر درآورده و بگذارید خنك شود. سپس آن را به همان شكل، سر میز غذا بگذارید.
نكته یك: اگر كالباس را به شكل باز میخرید، حتما تأكید كنید تا ورقهها را با ضخامت متوسط روبه نازك برش بزنند. بهتر است برای اینكه غذا سالمتر باشد، از كالباس بوقلمون استفاده كنید.
نكته دو: اگر نگران سوختن كالباسها هستید، یك ورقه نازك نان، مثل نان لواش میتوانید داخل قالب گذاشته و بعد ورقه كالباس را بگذارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه