آموزش طرز تهیه ساندویچ فرانسوی مونته کریستو با ژامبون چیویتو سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
ساندویچ مونت کریستو یک نوع ساندویچ فرانسوی است که امروزه در سرتاسر دنیا به شدت محبوب شده است. مونت کریستو نوعی ساندویچ سرخ شده ژامبون و پنیر است که به نام های ساندویچ فرانسوی، ساندویچ ژامبون تست شده و ساندویچ پنیر فرانسوی هم معروف است.
این ساندویچ در عین حال که طرز تهیهای بسیار آسان و زمان آماده سازی کمی دارد، فوق العاده خوشمزه است. بچه ها عاشق این ساندویچ خواهند بود. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه
۲ ورقه ژامبون چیویتو سولیکو
۲ عدد نان تست
۱ ورقه پنیر پارمسان
۱ ورقه پنیر چدار
۱ قاشق غذاخوری شیر کمچرب
۱ قاشق غذاخوری سس خردل
۱ عدد تخم مرغ
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا یک نان تست بردارید و روی آن را به وسیله قاشق به سس خردل آغشته کنید.
سپس یک ورقه پنیر پارمزان، یک ورقه ژامبون چیویتو سولیکو، یک ورقه پنیر چدار و مجددا یک ورقه ژامبون چیویتو روی نان قرار دهید.
کمی سس خردل هم روی مواد بریزید و یک تکه دیگر نان تست روی ساندویچ قرار دهید.
از دو عدد خلال دندان برای ثابت نگه داشتن ساندویچ فرانسوی استفاده کنید. سپس ساندویچ را به وسیله یک چاقوی ارهای و تیز به دو قسمت تقسیم کنید.
در ادامه تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید سپس یک قاشق شیر را هم اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. حالا تکههای ساندویچ را به مایه تخم مرغ آغشته کنید.
یک تابه بردارید. مقداری کره داخل تابه بریزید و ساندویچ را با حرارت ملایم سرخ کنید. اگر مایل بودید میتوانید از مقداری پودر سیر برای مزهدار کردن نان تستها استفاده کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه