طرز تهیه سالاد پاستای سزار
میزان سرو : 4 نفر
مواد لازم برای تهیه سالاد پاستای سزار :
سینه مرغ ( بدون پوست و استخوان ) : 350 گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه ( پودر شده ) : به میزان لازم
پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای ) به میزان لازم
پاستا : 200 گرم
کاهو ( ریز و خرده شده ) : 4 برگ
گوجه گیلاسی ( دو نیم شده ) 450 گرم
نان برششته ( کروتان ) : 4 قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای سس :
ماست یونانی ( کم چرب ) : 4 قاشق سوپ خوری
آب لیمو سنگی : 4 قاشق سوپ خوری
پنیر پارمزان ( رنده شده ) : 2 قاشق سوپ خوری
سس خردل دیژون : 2 قاشق چای خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه ( پودر شده ) به میزان لازم
طرز تهیه سالاد پاستای سزار :
ابتدا ظرف پر از آبی را روی حرارت به جوش آورید و پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن بپزید . سپس آن را آب کشیده و کنار بگذارید . سینه مرغ را برش دهید . آنها را در تابه از قبل گرم شده قرار دهید . نمک ، فلفل سیاه پودر شده یا پاپریکا را اضافه کنید . هر دو طرف تکه های مرغ را کباب کنید . پس از خنک شدن آن ها را به تکه های کوچک برش دهید .
برای تهیه سس ، تمامی مواد در ظرف مناسبی باهم به خوبی مخلوط کنید تا به صورت خامه ای درآیند . مرغ و پاستا را در ظرف مناسبی قرار دهید . کاهوی خورد شده و گوجه گیلاسی از وسط دونیم شده را اضافه کنید . سس را اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید . نان برشته را روی مواد ریخته و بلافاصله سرو نمایید .
پیشنهاد :
در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر مارمزان رنده شده روی سالاد بپاشید .
برای تهیه نان کروتان میتوانید تست یا باگت بیات شده را به شکل مکعب های کوچک برش دهید و در تابه از قبل گرم شده یا در فر رشته کنید . میتوانید این تکه های ترد و برشته را در کنار انواع سوپ ، سالاد و … سرو کنید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه