آموزش طرز تهیه سالاد هندوانه و پنیر فتا سیامزگی و کاهو فرانسوی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد و سبزیجاتی که این بار میخواهیم با آن سالاد درست کنیم، هندوانه و کلم فرانسوی و پنیر فتا است. این سالاد خوشمزه را میتوانید به عنوان یک مزه یا پیشغذا در سفره شب یلدای امسالتان سرو کنید. با طرز تهیه سالاد هندوانه و پنیر فتا با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد هندوانه
نصف هندوانه بدون هسته (مکعبی خرد شده)
۱ عدد پیاز بنفش (ریز خرد شده)
۴ قاشق غذاخوری نعنا
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کاهو فرانسوی سبز
۳۰۰ گرم پنیر فتا سیامزگی ( مکعبی خرد شده)
۳ قاشق غذاخوری دانه آفتابگردان
مواد لازم برای تهیه سس
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
3 حبه سیر (خرد شده)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
هندوانه، پیاز و نعنا را داخل یک کاسه بزرگ با 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون ترکیب کنید. سپس مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مخلوط را به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
کاهو فرانسوی را هم با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. ۲ دقیقه مواد را ماساژ دهید و داخل ظرف سرو انتقال دهید.
داخل یک کاسه تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید. هندوانهها را از یخچال بیرون بیاورید و به همراه پنیر فتا، سس و دانه آفتابگردان روی سبزیجات داخل ظرف سرو بریزید.
سالاد آماده است.
برای تهیه این سالاد میتوانید از هر نوع سبزیجاتی که مایل هستید استفاده کنید.
حتما هندوانه را داخل یخچال قرار دهید و روی ظرف را سلفون بکشید تا فرم خود را از دست ندهد.
نکات طرز تهیه
رای تهیه این سالاد میتوانید از هر نوع سبزیجاتی که مایل هستید استفاده کنید.
حتما هندوانه را داخل یخچال قرار دهید و روی ظرف را سلفون بکشید تا فرم خود را از دست ندهد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه