آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد مرغ با انار و بادام

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد مرغ با انار و بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ 4 عدد
پودر خردل 1 قاشق سوپ خوری
سس خردل 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری
عسل 1/2 قاشق چای خوری
پیازچه خردشده 1 عدد
سیب خردشدهئ 1 عدد
دانه انار 1/2 پیمانه
ترخون خردشده1 قاشق سوپ خوری
دانه کنجد 2 قاشق سوپ خوری
بادام بدون پوست پرک 1/3 پیمانه
برگ کاهو پیچ به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
1-تکه‌های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید. در یک تابه‌ مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس فیله‌ها را داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه کاملاً سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کرده و صبر کنید تا خنک شوند، سپس به‌صورت مکعبی خرد کنید.

2-تابه‌ نچسبی را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس بادام‌ها را حدود ۳-۲ دقیقه داخل آن تفت دهید تا طلایی و برشته شود. بادام‌های برشته را داخل ظرفی بریزید تا خنک شوند.

3-در این مرحله سس سالاد را آماده کنید. سس خردل، پودر خردل، آب‌لیمو، عسل، دانه‌ کنجد و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید. بعد آن را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید.

4-برای آماده کردن سالاد در ظرف مناسبی پیازچه، ترخون، سیب، دانه‌های انار، تکه‌های مرغ و بادام‌های برشته‌شده را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس سس آماده را روی آن بریزید و هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود.

5-برگ‌های کاهو را بشویید و بگذارید خشک شوند، سپس آن‌ها را داخل ظرف‌های موردنظرتان قرار دهید. مقداری سالاد داخل هرکدام از برگ‌ها بریزید. حالا می‌توانید سالاد را سرو کنید.
طرز تهیه سالاد مرغ با انار و بادام

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی