آموزش طرز تهیه سالاد ماهی و سیبزمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۲۵دقیقه
مواد لازم برای 2نفر
سیب زمینی پخته شده 2 عدد
فیله ماهی 2 عدد
زنجبیل 1 قاشق سوپ خوری
بادام هندی 100 گرم
گشنیز خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای قرمز 1/2 به مقدار لازم
کاهو و ریحان خرد شده 2 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد لازم برای سس :
سس خردل 2 قاشق سوپ خوری
عسل 1 قاشق سوپ خوری
آب لیمو 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فیلههای ماهی را آغشته به نمك و فلفل كنید. در یك تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تكههای ماهی را داخل آن سرخ كنید. بعد از سرخ شدن ماهی، آنها را از تابه درآورده و در ظرفی قرار دهید تا كمی سرد شوند. بعد آنها را بهصورت تكههای ۳ سانتی خرد كنید.
2-سیبزمینیها را بپزید، سپس آنها را با پوست بهصورت تكههای ۳-۲ سانتی خرد كنید.
3-حالا سس را آماده كنید. در یك كاسه همه مواد لازم برای سس را بریزید و با هم مخلوط كنید. سس را داخل یخچال قرار دهید تا خنك شود.
4-دراین زمان سالاد را آماده كنید. در یك ظرف مناسب كاهو و ریحان خرد شده را همراه با گشنیز خرد شده، بادام هندی و زنجبیل رنده شده بریزید و با هم مخلوط كنید. سیبزمینیهای خرد شده و تكههای ماهی را هم بریزید و به آرامی هم بزنید. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
5سسی كه آماده كردهاید را روی سالاد بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز مقدار بیشتری نمك و فلفل روی سالاد بریزید. حالا می توانید سالاد را سرو كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه