آموزش طرز تهیه سالاد شیرازی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
خیار متوسط 3 عدد
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
آبلیمو یا آبغوره 1/2 استکان
نعنا خشک 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه
1-گوجه ، خیار و پیاز را به دقت و به کمک یک چاقوی تیز یکنواخت و ریز خرد کنید.
2-ترشی این سالاد در اصل آب غوره است اما میتوان از آب لیمو هم استفاده کرد.
3-نعنا خشک را روی سالاد ریخته آب غوره را اضافه کرده و نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید.
4-میتوانید مقداری روغن زیتون هم روی سالاد بدهید.
5-پس از مخلوط کردن مواد سالاد را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی مزه مواد در هم تاثیر کند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه