آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
انگور درشت ۱۰ عدد
سیب ۱ عدد
گردو ۶ عدد
سینه مرغ پخته و برش زده شده ۱۰۰ گرم
کرفس ۳/۴ ساقه
سس مایونز ۱/۲ فنجان
ماست ۲ قاشق سوپ خوری
سس خردل ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1. ابتدا قابلمه را آب کرده و روی حرارت قرار دهید؛ سیب زمینی ها را شسته و درون آب به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد؛ سپس آنها را آبکش کرده و پوست شان را بگیرید و روی تخته آشپزی به صورت مکعب های مساوی برش بزنید. سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و به آن روغن زیتون، نمک و فلفل را اضافه کنید.
2. انگور ها را از وسط برش زده و همراه سیب های سفید مکعبی شکل و گردوهای خرد شده درون کاسه بریزید. در همین زمان؛ ساقه های کرفس را روی تخته آشپزی ساتوری کرده و همراه مرغ خرد شده روی مواد بریزید.
3. وقت آن رسیده تا سس را برای سالاد درست کنید. سس مایونز را همراه با مقداری سس خردل مخلوط کرده و به آن ماست و فلفل سیاه را اضافه کنید و با یک چنگال آن را هم بزنید. برای سرو سالاد سس را روی مواد بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه