آموزش طرز تهیه سالاد زمستانی با سس مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سالاد زمستانی ای که طرز تهیه آن را برایتان آماده کردیم، همراه با یک سس بسیار مخصوص سرو میشود. این سس با ماهی آنچوی که یک ماهی ریز و کوچک است و در ایران به نام موتو یا حشینه آن را میشناسند، درست میشود. صید این ماهی در آبهای خلیج فارس است. ماهی موتو را بعد از صید روی شن ساحل و زیر آفتاب سوزان پهن میکنند. ماهی زیر نور آفتاب و گرمای ساحل دریا خشک میشود و بعد از خشک شدن شنها را از روی ماهیها تکانده و آنها را برای عرضه آماده میکنند. این ماهی معمولا در بازارهای جنوب ایران و فروشگاههای عرضه محصولات غذایی خاص عرضه میشود. با ما همراه باشید.
موا لازم برای تهیه سس مخصوص سالاد زمستانی
آب ۱ عددلیمو ترش
۱ قاشق چای خوری سرکه برنج
یکدوم قاشق چایخوری نمک دریایی
۱ حبه سیر رنده شده
۲ عدد ماهی حشینه یا موتو (پاک کرده و خرد شده)
یکچهارم فنجان خامه تتراپک
یکچهارم فنجان روغن زیتون
مواد لازم برای تهیه سالاد زمستانی
۱ عدد کاهو
۱ عدد ریشه جعفری
۱ عدد ریشه شوید
نصف کاسنی قرمز
یکسوم فنجان دانههای انار
طرز تهیه سالاد زمستانی با سس مخصوص
ابتدا برای تهیه سس سالاد، همه مواد لازم برای تهیه سس به غیر از روغن زیتون و خامه را داخل مخلوطکن بریزید. سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. روغن زیتون و خامه را هم اضافه کنید و مواد را آنقدر هم بزنید تا سس یکدستی به وجود آید.
یک کاسه بزرگ و گود، مخصوص سالاد بردارید. ریشه جعفری و شوید را پوست کنده و ریز به صورت خلالی خرد کنید. سپس کاسنی قرمز و کاهو را هم به صورت متوسط خرد کنید و همه سبزیجان را همراه دانههای انار داخل کاسه بریزید.
سالاد آماده است. روی آن را با مقداری دانه انار تزیین کرده و همراه سس مخصوص سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه