آموزش طرز تهیه سالاد توپک سیبزمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
توپک سیبزمینی کاله : ۱۰۰ گرم
برگ بیبی اسفناج : ۱۰۰ گرم
زیتون سیاه بدون هسته : ۱۰ گرم
گوجه فرنگی مینیاتوری : ۵۰ گرم
برگ سوییس چارد : ۳۰ گرم
آب پرتقال تازه : ۶۰ میل یلیتر
آب لیموترش : ۱ قاشق سو پخوری
خامه کاله : ۵۰ گرم
روغن زیتون : ۴۵ میل یلیتر
نمک و فلفل : به مقدار لازم
پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
خردل : 1 قاشق چایخوری
برگ ریحان : ۲۰ گرم
گردوی خرد شده : ۱۰ گرم
پودر پنیر پارمسان : مقداری برای سرو
طرز تهیه سالاد توپک سیبزمینی
توپک سیبزمینی کاله را در ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی شوند.
سبزیجات را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
آب پرتقال، لیمو، خامه، روغن زیتون، پودر سیر، خردل، ریحان و مقداری نمک و فلفل را درون مخلوط کن کاملا هم بزنید تا یکدست شود.
سس را روی سالاد بریزید و توپک سیبزمینی را روی آن بچینید و مقداری پنیر پارمسان و گردوی خرد شده روی آن بپاشید.
پیشنهاد میکنیم داخل سالاد توپک خود یکی دو برش پرتقال خوشرنگ و آبدار هم بیاندازید و جادوی پرتقال در سالاد را ببینید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه