آموزش طرز تهیه سالاد تن ماهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سالاد تن ماهی یک غذای بسیار خوشمزه و طعمدار است. از این غذا میتوانید برای کودکانی که طعم و بوی ماهی را دوست ندارند استفاده کنید و از این طریق ماهی را در برنامه غذایی آنها جای دهید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد تن ماهی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
۶۸۰ گرم تن ماهی
۴۵۰ گرم سیب زمینی
۶ عدد ذرت شیرین تازه
۱۲ عدد پیازچه خرد شده
۱ عدد فلفل کبابی خرد شده
۱ عدد فلفل دلمهای قرمز متوسط خرد شده
سس لیمو به میزان لازم
فلفل و نمک به میزان لازم
حلقههای لیمو ترش به میزان لازم
طرز تهیه سالاد تن ماهی
تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.
سیب زمینیها را برش دهید آنها را آبپز کنید و بعد از پخته شدن آن را از آب خارج کنید و به آن زمان دهید تا خنک شود.
پیازچه، جعفری و فلفل کبابی را با هم مخلوط کنید و سس لیمو را به آنها اضافه کنید. موادتان را خوب با هم، هم بزنید تا سس لیمو به خورد موادتان برود.
تن ماهی که حاضر کردهاید را داخل یک ظرف مستطیل شکل بریزید و کف آن پخش کنید. یک سوم از سس را روی آن بریزید. سیب زمینیها را روی آن بچینید و سپس یک سوم دیگر از سس را روی آنها بریزید. در مرحله آخر ذرتها را دون کنید و روی آنها بریزید و روی ذرتها را با باقی مانده سس بپوشانید.
این سالاد را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید سپس روی آن را با جعفری خرد شده و چیلی تزیین کنید و سرو کنید. برای تزیین میتوانید از حلقههای لیمو ترش هم استفاده کنید.
برای تهیه این سالاد میتوانید به جای تن ماهی از فیله ماهی هم استفاده کنید. برای این کار لازم است آن را با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار کنید. آن را در سینی فر قرار دهید و برای ۸ تا ۱۲ دقیقه داخل فر بگذارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه