آموزش طرز تهیه › سالاد تربچه و پنیر(روسی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
تخم مرغ پخته 5 عدد
تربچه (10تا12 عدد متوسط) 1 دسته
پیازچه (معادل 6 تا 7 عدد) 1دسته
شوید (10 شاخه) 1 دسته
نمک کمی
فلفل قرمز (پاپریکا) 2 قاشق سوپ خوری
پنیر (خامه ای یا هر نع پنیر نرم دیگر) 400 گرم
طرز تهیه
1-پنیر را در ظرفی میریزیم و نمک و پاپریکا رو به پنیر اضافه و مخلوط می کنیم.
2-تخم مرغ های آب پز رو به قطعات درشت خورد کرده به پنیر اضافه می کنیم.
3-تربچه رو به تکه های کوچک خورد می کنیم.
4-تربچه و پیازچه و شوید خوردشده رو به سالاد اضافه می کنیم.
5-تمام مواد رو خوب مخلوط می کنیم مزه نمک اون رو تنظیم میکنیم .
6-درصورت تمایل فلفل و کمی مایونز اضافه می کنیم.
سایر نکات
میتونید از پنیر فتا هم استفاده کنید ولی باید خوب اول له کنید وبا ماست یا مقداری شیر رقیق کنید در حدی که غلظتش مثل پنیر خامه ای باشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه