آموزش طرز تهیه سالاد بادمجان با نان سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
_5 عدد بادمجان کبابی شده
4 عدد فلفل کاپیا کبابی شده (فلفل ترکیه ای)
1 پاکت نان سوخاری
مقداری جعفری
نصف استکان روغن مایع
1 کاسه ماست چکیده
به دلخواه 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
نمک
برای روی سالاد:
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
طرز تهیه
ابتدا بادمجان و فلفل ها را کبابی کنید (داخل فر یا روی اجاق) پوست بادمجان و فلفل را جدا کنید و ریز خرد کنید. داخل ماهیتابه روغن بریزید و بادمجان و فلفل ها را اضافه کنید و 5_4 دقیقه تفت بدید. اجاق را خاموش کنید جعفری خرد شده ، نمک و فلفل قرمز پرک شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. نان های سوخاری را داخل ظرف پیرکسی بچینید. و مخلوط بادمجان آماده شده را به طور یکنواخت روی نان های سوخاری بمالید، ماست چکیده را با کمی آب هم بزنید تا کمی روان تر شود. میتوانید بسته به ذائقه خودتان کمی نمک به ماست اضافه کنید. ماست را به طور یکنواخت روی بادمجان ها بریزید. در آخر 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز را داخل یک ، دو قاشق غذاخوری روغن مایع تفت بدید و به هر شکل که دوست دارید روی سالاد بریزید.
توصیه میکنم یک روز قبل از سرو آماده کنید تا نان ها نرم شوند
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه