آموزش طرز تهیه سالاد اندونزیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی 500 گرم
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
نخود فرنگی 200 گرم
کالباس 300 گرم
خیارشور 300 گرم
سس مایونز به مقدار لازم
گل کلم پخته شده 300 گرم
هویج پخته شده 250 گرم
کلم بروکلی پخته شده در صورت تمایل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سیب زمینیها را بپزید و به قطعات ریز خرد کنید.
2-تمام مواد را که شامل گوجه فرنگی ریز شده، کالباس خرد شده و خیار شور خرد شده با سیب زمینی، نخود فرنگی پخته شده و سس کاملاً مخلوط کنید.۳
3-سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل ۵ ساعت سالاد را سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه